1. tammikuuta 2014

Goto vei pienen palan sydäntä

Voiko ravintolaillallinen olla muuta kuin onnistunut, kun tarjoilija ensimmäiseksi kysäisee uudenvuodenaattona: Sopisiko teille tähän alkuun vaikka lasilliset kuohuviiniä? No mikä ettei!

Raumalainen ravintola goto oli nappivalinta  vuoden vaihtumisen juhlintaan. Odotukset olivat kieltämättä melko korkealla, mutta minusta tuntuu, että ne onnistuttiin siitäkin huolimatta ylittämään.

Ilta alkoi kohdallani lohi & savu -annoksella, joka piti sisällään kylmäsavulohimoussea, sokerisuolattua lohta ja mallasta. Oiva ruokahalun herättelijä, joka jo yksinään antoi lupauksen ihanasta illasta.

Pääruuasta, yön yli haudutetusta vasikan poskesta kelpaa nähdä unia vielä monena yönä. Mikään aikaisemmin maistamani liha ei ole sulanut suussa tällä tavoin. Tämän annoksen kohdalla taisin jo ääneen kysyä, että saako lautasen nuolla...

Koko seurueemme päätyi tähän samaan jälkiruokaan, chaitee-jäätelöön, banaanimousseen sekä karamellisoituun banaaniin. Ystäväni oli luullut, ettei ole jälkiruokaihmisiä, mutta tämän annoksen syötyään hän totesi, ettei ehkä vaan ole aikaisemmin saanut maistaa tarpeeksi hyviä jälkiruokia!


Myös herttainen henkilökunta ansaitsee kehut palvelustaan. Meitä palveli kaksituntisen illallisen aikana yhteensä kolme eri tarjoilijaa. Luotimme heidän käsiinsä illan juomavalinnat, emmekä joutuneet pettymään!

Tämä postaus on nyt silkkaa ylistystä gotolle, mutta mielestäni ravintola on jokaisen ylisanan ansainnut. Kun ravintolasta käveli ulos, oli suorastaan foodgasmin partaalla. Hymyilytti ja teki mieli halata kaikkia vastaantulijoita.

Kun vanha vuosi hyvästellään tällä tavoin, ei tulevasta voi tulla mitään muuta kuin h u i k e a !

Ravintola goto, Kuninkaankatu 17, Rauma

4 kommenttia:

 1. Minäkin tykkäsin Gotosta kovasti. Olin myös siellä ystävieni kanssa. Ensi kerralla taidan viedä perheen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Gotoon vie läheisiään kyllä mielellään. :)

   Poista
 2. Pitää varmaan lähteä vihdoinkin tutustumaan Gotoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Tällä kertaa itse Laurell ei ollut häärimässä keittiössä, mutta olen nähnyt hänet monesti ohi pyöräillessä. ;)

   Poista