18. maaliskuuta 2014

Rapeat tortillaleivät

Helppo vaihtoehto sosekeiton purutuntuman aikaansaamiseksi on heittää valmiin annoksen pinnalle siemeniä. Keittojen ystävä kaipaa kuitenkin pidemmän päälle vaihtoehtoja. Kun sosekeittojenkin valmistaminen on niin helppoa, halusin myös pureksittavan lisukkeen syntyvän käden käänteessä.

Tortillaleivät toimivat mainiosti keiton kaverina, mutta mikäli niitä jää yli, maistuvat ne myös lempikastikkeeseen dipattuina sipsien tapaan!

Tarvitset:
vehnätortillalettuja
oliiviöljyä
suolaa
paprikajauhetta

Voitele tortillalettujen pinta oliiviöljyllä. Ripottele päälle suolaa ja paprikajauhetta. Leikkaa letuista kolmion mallisia leipiä Paista uunipellillä 200 asteessa 5 minuuttia. Varo polttamasta leipiä!

2 kommenttia:

  1. Haaste on heitetty, käyppä kattoos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pidän kuitenkin tämän blogin niin ruokapainotteisena kuin suinkin, mutta voisin harkita toteuttavani haasteen lifestyle-blogini Kesä, eikä mitään tekemistä puolella. :)

      Poista