1. huhtikuuta 2014

Yksinoikeudella: Ripan K18-palautusjuoma

Kuva: Risto Leino

Köökistä kajahtaa yksinoikeudella represents *rumpujen pärinää* Ripan K18-palautusjuoma!

Risto Leino, tuo paikallisten radioaaltojen Antero Mertaranta ja lyömätön jääkiekkoselostaja, joka antaa jokaisessa Rauman Lukon ottelussa kaikkensa. Ääni on ollut koetuksella varsinkin nyt, kun Lukon pelit venyivät edelleen välieriin asti. Edes selostamossa vierailevat kommentaattorit eivät voi pelastaa koko lähetystä, joten äänityöläisen on pidettävä instrumentistaan hyvää huolta.

Ihan teitä lukijoita ajatellen ongin ohjeen tähän äänihuulet parantavaan kuumaan juomaan  suoraan selostajalta itseltään Twitterissä. Voittoisan maanantai-illan ottelun jälkeen Ripa oli vieläpä niin hövelillä päällä, että jakoi ohjeen - yksinoikeudella tietenkin!

Tarvitset:
Sailor Jerry -rommia
sokeria the lusikalla annosteltuna
kuumaa vettä

Sekoita aineet keskenään.

Jotta mestarinkaan kaikki salaisuudet eivät paljastuisi, niin jokainen voi hakea kombinaatiosta itseään eniten miellyttävät mittasuhteet.

1 kommentti:

  1. Vanhan merimiehen palautusjuoma: Laita kupin pohjalle kolikko (metalliraha), kaada mustaa kahvia päälle sen verran, että kolikko häviää näkyvistä, kaada sen jälkeen kuppiin rommia niin paljon, että kolikko tulee taas näkyviin. Kumoa! Harjoitus tekee mestarin ;)

    VastaaPoista