30. toukokuuta 2014

Avokado-vuohenjuustoleivät

Olen joskus jostain kuullut, että jos kaupasta ostaa aian esimerkiksi sitä samaa maitorahkamerkkiä, niin pienen piristävän säväyksen pystyy tekemään jo sillä, että, vaihteeksi kokeilee jotain toista valmistajaa.

Jos arjen sävyttäminen on parhaimmillaan näin yksinkertaista, niin millaisiin sfääreihin se nousee, kun perinteisen juustolla ja kinkulla vuoratun leivän sijaan haukkaakin palasen paahdetusta avokado-vuohenjuustoleivästä, joka saa pientä potkua chililastuista ja kirpeyttä puolestaan päälle puristetusta sitruunasta.

Tarvitset:
maalaisleipää tai muuta vaaleaa leipää
avokadon
pehmeää vuohenjuustoa
mustapippuria
chililastuja
sitruunan

Paahda leipä paahtimessa ja voitele se pehmeällä avokadolla. Murusta pinnalle vuohenjuustoa. Mausta mustapippurilla ja muutamalla chililastulla. Purista pinnalle hieman sitruunan mehua.

2 kommenttia: