15. kesäkuuta 2014

Blogiringin kesäkekkerit

Sattuipa kerrankin niin sopivasti, että olin Helsingissä Blogiringin järjestämien kesäkekkereiden aikaan, joten mikään maailman mahti ei voinut pitää minua näistä kemuista poissa!

Blogiringin toimistolla oli tiivis tunnelma, kun noin kolmisenlymmentä bloggaaja saapui kaikenkaikkiaan paikalle. Ilta aloitettiin kuulemalla luentoja muun muassa tekijänoikeuksista, affiliate-markkinoinnista ja videobloggaamisesta.


Tarjoilu pelasi huikeasti koko illan. Löysin muun muassa uuden sipsisuosikin (punajuuresta!), hullaannuin vuohenjuusto-munakoisopizzasta ja keräsin kassiini siideripullojen korkkeja, joihin oli painettu onnellisuusajatuksia. Mikäli viitseliäisyyteni suo, niin niistä valmistuu aikanaan jääkaappimagneetteja muistuttamaan kivasta Helsingin reissusta.

En ole aikaisemmin osallistunut vastaaviin bloggaajatapaamisiin, joten jaksoin vielä huvittua siitä, miten lähes jokaisen käsilaukusta löytyi se kamera. Kun esimerkiksi komea pizzatarjotin kannettiin esille, luulin aluksi kanssabloggaajien olevan erityisen nälkäistä sorttia, kun kaikki piirittivät tarjottimen, mutta kuviahan he vain kiirehtivät nappaamaan!

Hauskaa oli myös esittäytyminen toisille bloggaajille. Kirjoittajan oma nimi kertoi varsin harvoin mitään, mutta kun esittäydyttiin blogien nimillä, tiesivät kaikki heti, kenestä oli kyse.
idruoka
Kiitos kaikille mukana olleille ja kivan tilaisuuden järjestäneelle Blogiringin poppoolle! En nyt juuri tuolla hetkellä olisi keksinyt parempaa tapaa viettää kesäistä lauantaita. :)

Kesän ja komean bloggaajajoukon lisäksi juhlistimme tietty myös Blogiringin uudistuneita verkkosivuja!

6 kommenttia:

 1. Hei olipa tosi hauska tavata! Mulla meni noi siiderinkorkki-aforismit ihan ohi kun taisin keskittyä enemmän siihen skumppaosastoon.. ;) Mutta toivottavasti nähdään toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! :) Itse ainakin vakuutuin Helsingin reissullani siitä, että maailma todella on pieni paikka - varmasti tapaamme uudelleen! Hehh, skumppaa hillopurkista oli toki myös yksi illan kantavista teemoista. ;)

   Poista
 2. Olipa ihana tavata! Kiitos kun avustit löytämään illan päätteeksi vielä oikean ilmansuunnan mihin suunnata majapaikkaa kohti. Mulla ei pullonkorkkiaforismit oikein osuneet, mutta korkki itsessään herätti kyllä huomiota laukunpohjalla lentokentän tullissa tänään. Jäin siis toistamiseen "satunnaistarkastushaaviin" :D Seuraavia juhlia odotellessa, tai ehkä me tullaan Raumalle kesälomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! :) Aika hyvin multa kahden viikon Kallio-asumisen jälkeen viittilöidä oikea ilmansuunta, sillä kyllä itsekin välillä vähän hukassa reissullani olin.

   Alan jo vähän epäillä näitä sun satunnaistarkastuksia, ehkä sä vaan olet niin epäilyttävän näköinen... ;) Todellakin nähdään taaa, kemuissa tai vaikka Raumalla, se vasta oliskin huikeeta! :)

   Poista
 3. Oli kyllä niin kivat kesäkekkerit ja kuvastakin näkyy, että minulla oli hymy herkessä :) mutta mitä ihmettä? Ei taidetta vaihtaa sanan sanaa toistemme kanssa!! No, ensi kerralla korjataan vahinko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli kertakaikkiaan ihana, mutta aivan liian lyhyt kaikkien kanssa keskustelemiseen! Huomasin kyllä jossain vaiheessa tuijottelevani sun upeaa tukkaa, mutta harmi, etten jutulle asti ehtinyt. Seuraavaan kertaan! :))

   Poista