2. syyskuuta 2014

HH-Maijan tv-debyytti

No eilen se nyt sitten alkoi - Haasta Hans.

Ystäväni ovat hukuttaneet minut eilisen illan aikana kannustaviin ja ihaniin viesteihin, mistä olen ollut älyttömän otettu ja kiitollinen.<3 Huikea joukko on ollut eilen nenä kiinni telkkarissa seuraamassa meikäläisen ensimmäisiä askelia televisiossa. Mitä mummun kanssa soittelin, niin tiesi kertoa, että kun yhdeltä sukulaiselta olis juuri parahiksi hajonnut telkkari, oli tämä mennyt naapuriin katsomaan ohjelmaa!

Sen verran kävin itsekin eilisen illan päätteeksi kierroksilla, että uni tuli silmään vasta yöyhdeltä ja heräsin aamulla ilman kelloa kahdeksalta ja suuntasin saman tien jumppaan purkamaan energiaa!

Oliko jonkun teidän telkkari asennettu eilen illalla JIMin taajuudelle? Miltä näytti?:)

Mikäli ohjelma meni sivusuun, pystyy sen katsomaan näin jälkikäteen ruudusta TÄÄLTÄ.


6 kommenttia:

 1. Mä en yhtään tienny sun tv-esiintymisestä mut sattumalta katoin ko. ohjelmaa ja yllätyin! Jännitti ku huomasin sun olevan telkkarissa mut hyvin se meni ja oli hauska kattoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsinpäs yllättämään! :) Kiva kuulla, että kotisohvalla on ollut hauska katselukokemus - nähdään taas ensi maanantaina!

   Poista
 2. Tietty oli ihan pakko katsoa! Ja hyvinhän se meni, olit tosi luonteva ja näytit kauniille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI KIITOS! <3 Aivan läheisimmätkin tutut ovat sanoneet, etteivät huomanneet pientä jännitystä, vaikka omaan silmään sitäkin oli ihan hitusen havaittavissa... :)

   Poista
 3. Kyllä se esiintyminen näytti oikein mallikkaalta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! :) Tässä saa elää pienessä jännityksessä seuraavat viikot, sillä tulevia jaksoja en ole minäkään vielä nähnyt! :)

   Poista