5. syyskuuta 2014

Penkkiurheilijan burrito

Vaikka susijengin pelit eilen Bilbaossa päättyivätkin, osoitti villin kortin joukkue huikeita otteita ja sai meihin suomalaisiin syttymään koripallokipinän. Lentopallomiehet puolestaan jatkavat tänään urakkaansa Puolassa, kun he kohtaavat kivenkovan Brasilian.

Pelit ovat olleet järjestään jännittäviä ja intohimoisen kannattamisen tueksi tarvitaan tottakai kunnon eväät. Penkkiurheilijan burrito on siitä hyvä ruokalaji, että kun täytettä valmistaa kunnon satsin, voi siitä kääriä burritoja ihan jokaiselle sohvalle saapuneelle ja istahtaneelle urheilun ystävälle.

Hyvä minä, hyvä me! Hyvä meidän joukkue!

Tarvitset:
ison sipulin
2-3 valkosipulinkynttä
öljyä
suolaa
juustokuminaa
cayennepippuria
mustapippuria
400 g hyvää tomaattimurskaa
1 pss maissia (pakaste)
250 g mustapapuja
limen
1/4 punttia korianteria

ranskankermaa
tortillalettuja

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullosta niitä öljytilkassa pannulla. Lisää joukkoon mausteet ja tuoksuttele hetki ihania aromeja. Lisää pannulle tomaattikastike, maissit ja hyvin huuhdellut ja valutetut mustapavut.

Anna porista pannulla miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Purista joukkoon limen mehu ja silppua kastikkeeseen korianterinlehtiä. Tarkista maku. Tarjoa burritot ranskankerman kanssa ja jätä tarjolle myös loput korianterinlehdet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti