11. marraskuuta 2014

Haasta Hans - mitä jäi käteen?


Vastahan oli kesäkuu ja meikäläinen matkasi Helsinkiin kohti tuntematonta ja Haasta Hansin kuvauksia. Nyt on kesän tuotokset nähty telkkarin puolella ja on aika esittää se kuuluisa kysymys:

Mikä fiilinki?


Jokainen maanantai on mennyt tämän syksyn aikana pienoisessa jännityksessä, sillä näin valmiit jaksot vasta suoraan telkkarista. Jokaisen jakson jälkeen sai kuitenkin huokaista helpotuksesta, vaikka tokihan itselle on äärettömän kriittinen ihan siitä lähtien, miten oudolta oma ääni telkkarissa kuulostaa, miten sinne tänne puheeseen eksyy tota-täytesanoja ja eniten ehkä olen nauranut ilmeikkäitä kulmakarvojani! En ole ennen tajunnut, miten toinen kulmani saattaa nousta noin herkästi kysyvästi koholleen. :-D

Aika monet ovat kyselleet, ovatko tv-hommat poikineet jotain muuta.

Yksi kohokohta oli ehdottomasti alkusyksyllä Rauman Silakkamarkkinoille kalankäsittelykilpailuun osallistuminen muiden paikallisten "julkkisten" kanssa. (Kolmen kilpailijan kisassa tuloksena jaettu 2. sija!) Tutut ja vähän vähemmätkin tutut ovat saattaneet heittää Lukon peleissä erätauolla julkkisläppää tai pyytää vitsillä nimmaria pakaraan. Kirjattakoon ohjelman ansioksi myös yksi treffipyyntö!

Ja jos ihan vakavasti puhutaan, niin joitain yhteistyökuvioitakin on ohjelman jälkeen hieman lämmitelty, mutta ne ovat sitten vasta tuonnempana julki kirjattavia juttuja, jos siihen malliin alkavat eteenpäin rullaamaan. Jalat ovat kuitenkin tiukasti maassa, eikä tulevaisuuden matkasuunnitelmiin ole kirjattu maailmanvalloitusta. ;-)

Kaiken kaikkiaan. Vietin kesällä kaksi hyvin erilaista kesälomaviikkoa, joista on riittänyt puhetta ja hymyjä vielä tänne pitkälle alkutalveen. Vieläkin kelpaa muistella Uniikin paistettua siikaa ja Hansin hunajalettuja! Eikä sitä ihan heti voi Jethron "merten kauhu" -pastaakaan unohtaa. ;-)

2 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä hyvä sarja! Tosi luontevasti hoidit homman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Kommenttisi lämmitti mieltä ja sai hymyn huulille :-)

      Poista