6. toukokuuta 2015

Kesän kuumin blogi haussa !

Jos tää blogi ois kesän kuumin,
menisin ja rokkaisin stadionin.
Hanskassa on jo köökin puoli,
ei paina kokatessa murheet ei huoli.
Tähän kisaan on ladattu täydet paukut,
ääniä kehiin niin otetaan yhdessä voiton naukut!

Runosuoni pulppuaa ja kilpailuvietti on korkealla, sillä käynnissä on Blogiringin megahuikea skaba, jossa blogit kisaavat Kesän kuumin blogi -tittelistä. Valta on blogien lukijoilla, jotka äänestävät eri kategorioiden voittajat kilpailusivustolla Blogirinki.fi:ssä.

Kategorioita on kolme: lifestyle, leivonta ja ruoka. Köökistä kajahtaa edustaa nimensä mukaisesti ruokablogeja on ehdolla kyseisessä kategoriassa. Äänestysaikaa on toukokuun loppuun asti, ja kesän    kuumimmat blogit julkistetaan Blogirinki Median kesäjuhlissa 13.6.2015.

Köökissä ei aina olla uusimpien ruokatrendien harjalla, vaan avokadopastaa valmistetaan vasta juuri sitten kun siltä itsestä tuntuu. Superfoodeille nyrpitetään ensin pariin otteeseen nenää ennen kuin ne kelpuutetaan kotiin hyllylle. Kaupassa olen aivan hukassa ilman ennakkosuunnitelmaa ja inhoan tiskaamista.

Kuitenkin rakastan ruuanlaittoa ja valmistamani ruuan tarjoamista muille. Olen kesäihminen henkeen ja vereen. Kesään kuuluu huikeita makuja, joista lupaan loihtia ihania kesäherkkuja teidän iloksenne tänne blogiin!

Köökin peukuttaminen ja rennossa meiningissä mukana oleminen tapahtuu tällä hetkellä parhaiten antamalla oma ääni Blogirinkin Kesän kuumin blogi -kisassa. Sen lisäksi, että äänestämällä tuotte tälle kotikokille rutkasti hyvää mieltä, kaikki äänensä antaneet ovat mukana Arabian upean tuotepaketin arvonnassa (arvo 350 €).

Ihanaa kesän odotusta ja täältä äänestämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti