25. kesäkuuta 2015

Feta-vesimelonisalaatti

Kesä on täynnä yksinkertaisia ja ihania makuja. Uusia perunoita ja voinokareita. Grillipihviä, suolaa ja pippuria. Ihan vaan mansikoita.

Yliyrittämisestä keittiössä narahtaa helpoiten juuri kesällä. Tuoreen sadon raaka-aineita ei nimittäin tarvitse kuorruttaa runsailla mausteilla ja kastikkeilla.

Näiden teesien pohjalta valmistin eräänä päivänä välipalaksi feta-vesimelonisalaattia - joku voisi kutsua tätä toki pizzaksikin. Mehukas meloni lohkoksi, päälle fetaa, pippuria ja kevätsipulia. Kevätsipulia ei voi yksinkertaisesti syödä liikaa!

Tarvitset:
vesimelonin
fetaa
kevätsipulin vihreää varsiosaa
mustapippuria

Leikkaa kokonaisesta vesimelonista ympyrän mallinen lohko salaatin pohjaksi. Pikkunälkään sopii toki kolmion mallinen pienempikin siivu melonilohkosta. Murustele vesimelonin päälle fetajuustoa. Silppua pinnalle kevätsipulin vartta ja rouhaise mustapippuria myllystä. Nauti kesästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti