18. heinäkuuta 2015

Miten se kesäloma toimii?

Vaikka kesäloman viettäminen onkin yllättävän kiireistä aikaa, aukeaa silloin tällöin hetkiä, jolloin voi tehdä juuri niitä asioita, joiden väliin jääminen on keskellä arkea harmittanut: voi poiketa vasta-auenneisiin kahviloihin, voi hakea lounastarpeet suoraan torilta ja voi polkaista hakemaan aamulla leivottua leipää Vanhasta Raumasta suoraan aamiaispöytään.

Ja ketään ei varmastikaan yllättänyt, että suurin osa meikäläisen kesälomapuuhista liittyy ruokaan...?Ylivoimaisesti eniten olen tänä kesänä kiikuttanut mansikoita. Ostanpa tuosta litran. Ja hups! Söinkin jo kaikki. No huomenna uutta tokkosta kehiin. Onhan nyt sentään kesä.

Raumalla alkoi tänään muuten Pitsiviikko. Torilla oli heti aamulla omanlaistaan kuhinaa ja ihmisiä. Vanhan Rauman ulkopuolella turistit puolestaan ihmettelivät karttaa: Millä kadulla me nyt ollaan?

IHANAA! NYT ON KESÄ.

2 kommenttia:

  1. Niin, saisi vain olla hieman lämpöisemmät kelit! Mansikat kyllä maistuvat säällä kuin säälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helle on toki aina helle, mutta onhan kelit ollu yllättävän hyvät siihen verrattuna, miten niistä yleisesti nyt puhutaan. :) Ainakin Rauman seudulla ihan viimeisen viikon ajan! Mansikat on maistuneet niin partsilla aurinkoa ottaessa kuin mökillä shortseissa heiluessakin. :)

      Poista