22. lokakuuta 2015

Fiilisruokaa lehtipisteissä NYT!

Sain vuosi sitten sähköpostia. Oululaisen Kolmiokirjat Oy:n julkaisujohtaja oli kattellut Haasta Hansia ja bongannut sieltä minut. Mieleen oli tullut ajatus, että tuon Köökistä kajahtaa -bloggaajan kanssa voisi vaikka tehdä jonkinnäköisen ruokaan keskittyvä printtijulkaisun.

Pari päivää sitten puskin Snapchatiin julki tällaista fiilistelyä.

Fiilisruokaa out now!
Koska Snapchat on nyt kuuminta hottia, mäkin päätin tulla isojen uutisten kanssa julki siellä. Lehtipisteisiin kautta maan on tänään tullut myyntiin kokonaan mun tekemä FIILISRUOKAA-julkaisu. 67 reseptiä brunssille, juustoiltaan, tyttöjen iltaan, pikkujouluihin, peli-iltaan, vuoden vaihteen juhliin... Tästä kuullaan vielä lisää, mutta ohessa ennakkofiilikset ja nyt kipin kapin lähimmälle lehtipisteelle! :)
Posted by Köökistä kajahtaa on 20. lokakuuta 2015

MITÄHÄ? Olen siis tehnyt 68-sivuisen ruokajulkaisun, joka kantaa nimeä Fiilisruokaa. Se on täynnä herkullisia reseptejä ja kuvia, mitkä on jaoteltu seitsemään kokonaisuuteen: brunssi, treffit, peli-ilta, tyttöjen ilta, juustoilta, pikkujoulut ja kuohuviinin kaveriksi.

Brunssi pitää tietenkin sisällään raikkaita aamunaloittajia, treffit itämaisia herkkuja ja suklaajälkkäreitä, peli-ilta mättötyylistä naposteltavaa... Suolaista ja makeaa.

Muutamat ohjeet ovat jo vilahtaneet blogin puolella, mutta valtaosa Fiilisruuan resepteistä on ennenjulkaisemattomia.MISSÄ? Lehtipisteissä kautta maan! Fiilisruokaa on painettu kaikkiaan 15 000 kappaletta.

KENELLE? Kaikille kotikokeille, jotka rakastavat kutsua ystäviä kylään- tai tykkäävät kokata ihan vaan omiin herkkuhetkiin! Onhan se nyt hyvä kaikkia ohjeita ensin vaikka itsekseenkin testailla... ;-)

KOSKA? Just nyt! Sulla on kolmisen kuukautta aikaa tehdä tulevat illanistujaisesi mullistava ostospäätös ja kotiuttaa Fiilisruokaa keittiöösi kauppojen lehtihyllystä.
Huikean moni on jo ehtinyt kotiuttaa Fiilisruuan lehtihyllystä ja jakanut tunnelmiaan someen tai lähettänyt mulle henkilökohtaisesti onnitteluviestejä.

Melko makealta tuntui sekin, kun Hong Kongissa FINDS-ravintolaansa luotsaava Jaakko Sorsa huikkasi Facebookissa uutisen yhteydessä Maija on paras - kommentin. Melkein nousi puna poskille!

Tässä instatunnelmia! :-)


6 kommenttia: