2. helmikuuta 2016

Pientä ihanaa keittiön sisustukseen

Keittiön sisustaminen on monesti keskellä arkea sitä, että kausittain vaihtelee niitä kodinkoneita ja keittokirjoja, jotka pääsevät paraatipaikoille keittiön tasoille näytille. Keittiön kaunistaminen voisi kuitenkin olla pienilläkin teoilla jo paljon enemmän.

Itse istutin maanantai-illan ratoksi yrttejä uudelle kasvualustalle (kuulette tästä vielä, että selviääkö basilikani!) ja leikkelin kauan sitten vastaanottamiani postikortteja.

Visuaalisten ystävien Instagram-tilit ovat mitä parhaimpia paikkoja ammentaa inspiraatiota ja sieltä tarttui matkaan myös tämä idea - leikkelemäni postikortit saivat seinällä uuden elämän PIZZA & BAR -tekstin muodossa aivan keittiön kupeessa.

Helmat hulmuten postikortissa tanssivaa mummoa en raaskinut leikellä, joten hän ilostuttaa tekstin perässä.

Minusta on jotenkin äärettömän sopivaa, että tuo teksti valmistui juuri helmikuun alkajaisiksi - tammikuun, eli kaikenmaailman teholupausten ykköskuukauden loputtua.

Vauhtiin päästyäni ajattelin tiivistää myös jo aiemmin karsimani superfoodit piiloon kaappeihin ja tuoda jälleen paraatipaikalle puisen viinitelineen.

Elämässähän ei koskaan ole liikaa nautintoa.

2 kommenttia:

  1. Hymyilyttää, ihan kuin ite olisin kirjoittanut. Smoothiekoneeni meni hieman kaapin perukoille ja viinipullo sai paraatipaikan viime viikonloppuna. Muutama uusi keittiöpyyhe yrttejä ruukkuihin. Heti piristi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti Peggy!<3 Joulun punaviinikausi alkaa olla jo unohdettu, joten useissa keittiössä viinit varmasti alkavat päästä paremmin framille. Kaunista alkavaa kevättä! :-)

      Poista