15. kesäkuuta 2016

RAUMAN RAFLAT: Wen Jing

Minne aika oikein rientää?

Kävimme syömässä Rauman torin laidalla sijaitsevassa aasialaisessa Wen Jing -ravintolassa pääsiäisen aikoihin, mutta postausta aiheesta teille tarjoilen vasta juhannuksen kynnyksellä...

Johtuneekohan sitten juuri pääsiäisestä, mutta meidän illallistaessamme ravintolassa oli paikalla vain yksi toinen seurue - mikä tietenkin latisti tunnelmaa, kun paikka ei ollut täynnä fiilistä ja iloista puheensorinaa. Kertaalleen aikaisemminkin olen illallisaikaan pistänyt merkille ravintolan vähäisen ihmismäärän.

MUTTA. Testikerran tunnelma oli kuin yö ja päivä esimerkiksi paikan lounaaseen verrattuna. Välillä lounaalla Wen Jingissä joutuu ihan pienen hetken odottelemaankin, että itselleen saa vapaan pöydän.

Pääsiäisenä halusin kokeilla listalta jotakin ihan uutta, joten valitsin tilattavaksi dumplingseja. Olin ehtinyt kehittää niihin jo himon ravintolan suuntaan astellessani, joten harmistus olikin kova, kun niitä ei tuona iltana sitten ollutkaan saatavilla.

Hätäratkaisuna päädyin sushiin ja poikakaveri tilasi nuudeleita ja kanaa.

Wen Jingin ruuat ovat aina järjestään olleet maukkaita, mutta vierailukerrallamme tunnelma oli miltei tyhjässä ravintolassa kertakaikkisen kehno.

Ruuan jälkeen ei tehnyt mieli jäädä pitkäksi aikaa istumaan, vaan täysien vatsojen kanssa lampsimme melko nopeasti kassalle maksamaan ja takaisin muiden menojen pariin.

OHO!: Ravintolan tyhjyys.

SATTUIPA SILMIIN: Wen Jingissä on mukava ulkoterassi, jonne halutessaan pääsee ruokailemaan, mutta tällöin ruokailijan pitää itse tepsutella pääovesta ulos ja katua pitkin sisäpihalle. Testikerralla pääsiäisen aikoihin tämä ei tietenkään houkutellut, mutta sittemmin ulkoruokailu on kesähelteellä lounasaikaan todettu Wen Jingissä hyväksi vaihtoehdoksi, vaikka ruokalautasen kanssa kävely kadulla vähän hassulta tuntuukin.

MENNÄÄNKÖ TOISTEKIN: Mennään. Ei välttämättä illalliselle ihan heti, mutta lounaalle ihan koska vaan!

RUOKAILIJOIDEN TUOMIO: 3/5 & 3/5

(HUOM! Lounas on tässä paikassa tykkikamaa niin ruualtaan kuin tunnelmaltaankin! Sushibuffa on huikea ja napa tulee syötyä aina herkkujen äärellä vähän liian pinkeäksi. Wen Jingin lounas siis aivan ehdottomasti 5/5)

idkuva

JUTTUSARJASSA AIEMMIN JULKAISTU:

2 kommenttia:

  1. Viime kesänä ihastelin tätä paikkaa ulkoa, mutta matkaseuralaiseni ei innostunut aasialaisista mauista. Tänä kesänä aion matkata yksin Raumalle ja käydä tuolla herkuttelemassa lounaspöydässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Raumalle! :-) Jos on nätti ilma niin sinne ulkoterassille tepsuttelu on oikein suositeltava vaihtoehto! Eikä Wen Jingin lounasbuffan jälkeen tarvitse ihan hetkeensä syödä uudestaan... ;-)

      Poista