29. elokuuta 2016

Porkkanakakkua aamupalaksi | Tuorepuuro

Aamupalalla makumieltymykset voivat aina silloin tällöin kärjistyä aivan erityisesti. Ei tee mieli muroja, riisifruttia, smoothieta tai ruisleipää. Ei vaan EI. Silloin pitää kehittää jotain ihan uutta.

Ja aina parempi jos joukkoon saa sujautettua myös jotain terveellistä. Kuten vaikka kokonaisen porkkanan Tai pienen kourallisen aivopähkinänäkin tunnettua saksanpähkinää.

Mitäpä jos tällainen aamupala vieläpä muistuttaisia maultaan aavistuksen porkkanakakkua?

Tuorepuuron puolesta puhuu kaiken muun hyvän lisäksi se, että se kuuluu ja pitää tehdä valmiiksi edellisenä iltana, jolloin aamun niin arvokkaat ja sutjakkaasti kulkevat minuutit eivät kulu aamupalan valmistamiseen - ainoastaan sen nauttimiseen.

Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

TUOREPUURO

1 dl kaurahiutaleita
1 dl maitoa
1 dl turkkilaista jogurttia
porkkana
pieni kourallinen saksanpähkinöitä
1 rkl hunajaa
1 tl kanelia
ripaus kardemummaa

Kuori ja raasta porkkana, pilko pähkinät ja sekoita kaikki puuroainekset keskenään sekaisin. Annan puuron turvota ja tekeytyä jääkaapissa yön yli. Kokeile vaihtelun vuoksi vaihtaa toisella kertaa porkkana omenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti