20. lokakuuta 2016

Lupa varioida | Värikäs kulhoruoka

Kulhoruuat ovat nyt trendien aallonharjalla ja mikäs siinä - kaunis lopputulos on helppo saada aikaan ilman pipertämistä. Värikkäät päälliset asetellaan tässä yksinkertaisessa annoksessa näppärästi vain omiksi keoikseen.

Jokaisella haarukallisella on mahdollisuus poimia suulliseen myös ohrattoa, jota on levitettynä annoksen pohjakerrokseen.

Kulhoruuan kanssa on lupa vetää freestylellä. Annokseen kannattaa kasata juuri niitä värikkäitä omia kasvissuosikkeja ja pitää samalla huoli siitä, että annoksesta löytyy myös proteiineja - kuten tässä lohesta ja mustapavuista.

LOHI
lohta
seesamiöljyä
½ dl soijakastiketta
1 rkl fariinisokeria
ripaus chilirouhetta
lime

Laita pannulle loraus seesamiöljyä ja aloita lohen kypsennys. Lisää pannulle myös soijakastike ja fariinisokeri. Kun lohi on juuri kypsynyt, ripottele sen pinnalle chilirouhetta ja purista päälle hieman limen mehua. Annostele kulhoon lohen päälle myös pannulle jäänyttä kastiketta.

OHRATTO
keitä annoksen pohjalle pakkauksen ohjeen mukaan ohrattoa ja anna sen jäähtyä hieman ennen annoksen kokoamista

PÄÄLLISET (pieni kourallinen kaikkea)
avokadolohkoja (+mustia seesaminsiemeniä)
maissia
herneitä
mustapapuja
silputtua kevätsipulia
paahdettua sipulirouhetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti