7. marraskuuta 2016

Indiedays Blog Awards 2016 !

Viime viikonloppu oli jännittävä, kuohuva ja konfettien sävyttämä, kun Helsingissä konepaja Brunolla vietettiin Inspiration Blog Awardseja, joissa palkitiin eri kategorioissa vahvoja sekä valovoimaisia vaikuttajia ja julkaisijoita.

En ole koskaan aikaisemmin osallistunut vastaavaan blogigaalaan, joten matkaseuraksi oli mukava pyytää hyvä ystävä Raumalta. Me molemmat saimmekin illan tilaisuudessa hämmästellä ja ihastella kaikkea ympärillä tapahtuvaa!

Konehallin tilat oli laitettu upeiksi ja päälavan lisäksi mielenkiintoista ohjelmaa ja tuote-esittelyjä riitti useilla eri standeilla. Kun muutamat maljat oli kippistelty, oli tietty palkintojen vuoro!

Hannan Soppa pokkasi gaalassa ansaitusti inspiroivimman Foodlover-vaikuttajan palkinnon. ONNEA!

Sattuipa siinä alkuillasta muuten hauska tilanne, kun moikkailin vaan tyynesti muun muassa juuri Hannalle ja Peggylle ja vasta jälkikäteen tajusin, että vaikka muut ovat itselle tutuiksi blogeja lukemalla tulleetkin, eivät muut välttämättä tiedä kuka itse olen (!)

Epätietoisuus ehdittiin korjata Hannan kanssa lyhyen juttutuokion aikana, ja lopulta molemmat nauroivat meikäläisen esittelytyylille. Ja olihan se Hanna lopulta arvannut jo alkuillasta, että Maija siinä taisi pistää moikkaillen menemään. ;-)

Uuden ihanan tuttavuuden saimme myös Viimeistä murua myöten -blogin Saarasta sekä hänen toisesta puoliskostaan. Kouluaikojen jälkeen uusia ystäviä saa enää aina vain harvemmin, mutta näin meille taisi gaalaillan aikana käydä!

Juttu luisti itseasiassa niin hyvin, että jatkoimmekin nelistään gaalan päätyttyä iltaa vielä salakapakkaan drinksuille ja Fafa´siin yöpalalle.

Vaadin, että Raumalle yöaikaan tarjolla olevien pizzojen ja kebabien lisäksi tulee myös falafel-pitaleipiä ja bataattiranuja.

Voisin tilata niitä jälleen pikkutunneilla luovasti: "And then we would like to have bataatti french fries." :'-DDD

idruoka


Tapahtumakuvat: Ville Malja
Seinäkuva: Henri Ilanen

2 kommenttia:

  1. Bataatti french fries :'D Haha saat mut aina nauramaan :D Olipa hauskasti ja ihanasti kirjotettu, ei mitään tylsiä turhuuksia (että mitä ständejä vaikkapa paikalla oli).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tässä aluksi kaikkea niistä näytteilleasettajistakin, mutta ei ne kohdat oikein lopulta sopineet jutun tyyliin... Ajattelin, että hehkutan myöhemmin jossain postauksessa vaikka ruokajuomana sitä päärynäistä olutta jne. :) Kiitos vielä teidän gaalaseurasta! :)

      Poista