5. marraskuuta 2016

#meollaanfoodlover - 5 herkkupalaa ruokablogien joukostaIndiedays ja Blogirinki Media laittoivat taannoin hynttyyt yhteen ja sen tuloksena syntyi maan suurin vaikuttajaverkosto, joka kattaa kaikkiaan noin 400 sisällöntuottajaa.

Syntyneistä uusista pääsivustoista Köökistä kajahtaa löysi tietenkin kodin Foodlover.fi-saitilta. Yli 70 blogin joukkoa kelpaa todellakin ruokainspiraatiota etsiessään selata! Noin isossa blogiperheessä on jo monenlaista kokkia, leipuria ja herkkusuuta.

Samalla kun itsekin vielä tutustun saitin kaikkiin uusiin kirjoittajiin, sain haasteen, jonka tarkoituksena on esitellä omia blogisuosikkeja meidän ryhmästämme. Viime aikoina olen ollut säännöllisen epäsäännöllinen blogien seuraaja, mutta kun  tarpeeksi usein päätyy saman blogin reseptien äärelle, jää se mieleen ja päätyy ihan vakituisesti luettujen listalle. :-)


Hellan ja viinilasin välissä kokkaava Johanna asuu Porissa, joten miltei naapurikaupunkilaisena tunnen häneen jonkinlaista yhteyttä, vaikka porilaiset ja raumalaiset ovatkin lähinnä jääkiekon vuoksi kuuluisia viha-rakkaussuhteestaan. :-D

Blogista on jäänyt vuosien varrella mieleen erityisesti Johannan kattavat maistelupostaukset etenkin vapun ja joulun alla. Pori Jazzeja tietenkään unohtamatta! Viime kesänäkin oli huippua lukea viiniarvostelut jo ennen alueelle lähtemistä. Iso kiitos näistä!


Blogissa on tarjolla hyvin rehellisiä makuja ja reseptejä, joista voisin kuvitella kokkaavani miltei jokaisen! Ohjeet ovat helppoja ja herkullisia, eikä yhteenkään ohjeeseen tarttuminen vaadi kovin erikoisia raaka-aineita tai pitkää pipertäjän pinnaa.

Ylipäätään on mahdottoman hauska seurata blogia, joiden ohjeisiin pystyy samaistumaan ja näkisin myös, että meillä on melko samankaltainen kuvaustyyli.... :-)


Miten kauniita kuvia tässä blogissa onkaan! <3 Herkullisten ruokien lisäksi kuvien hersyvä värimaailma todellakin ansaitsee oman mainintansa.

Erityisen lämmöllä muistelen edelleen intialaista tomaatti-cashewkastiketta. <3 Tätä on valmistunut omassa keittiössäni useamman kerran.


Miten hauska sattumusten summa, että sain tämän kyseisen blogihaasteen juuri Saaralta! Olin edeltäneinä viikkoina kuin sattumalta eksynyt hänen blogiinsa muutamaan otteeseen ja olin napannut myös IG:ssa hänen bloginsa seurantaan.

Kuvat murublogissa ovat silkkaa silmäkarkkia! Ne toimivat juuri kuten ruokakuvan kuuluukin ja annokseen tulee välitön himo. :-) (Esimerkkinä vaikka nämä juustoiset avokado-pinaattileivät - pakko testata!)


Olen kuolannut Hannan lukuisia ohjeita koneella niin usein, että tunnistan jo unissanikin hänen ruokakuviensa tietyn tyylin. Seuraavan kokeilulistallani on yksinkertainen, mutta upean maukkaalta kuulostava intialainen voihärkis.

8 kommenttia:

 1. Kiitos maininnasta, lämmitti mieltä! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Maija, kiitos. Mä uskon, että viha-rakkaussuhde porilaisten ja raumalaisten välillä on juurikin vain ja ainoastaan jääkiekosta kiinni. Teillä kun on melkein kaikki muu paremmin siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista! :) Heh! Joo, Raumallahan suli eilen jäähallin jääkin, joten porilaiset just tällä hetkellä kyllä vie meitä tuolla kiekkopuolella. :D

   Poista
 3. Voii ei! Olisit nyt huikkassut ex-blondille selvemmin, oisi ollut niin mukava rupatella enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tosiaan olla ensi kerralla vähän eri tyylillä liikkeellä - ja pakko näin jälkikäteen vielä kehua, että sulla on upeat kiharat! <3 :)

   Poista
 4. Voi miten kauniita sanoja, kiitos! <3 Olen otettu! Hieman nukuksissa ollut bloggausinto nousi samantien 200 %:lla. Sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, odotan uusia ohjeita ja kuviasi kieli pitkänä! :) Kiitos! <3

   Poista