30. joulukuuta 2016

Foodiehoroskooppi vuodelle 2017

Ruokatrendejä tulevalle vuodelle onkin jo ehditty ennustaa. Kun tulevat ruokavillitykset pukee horoskoopin muotoon, tulee lukupaketista pikkuisen jännittävämpi.

Köökistä kajahtaa toivottaa lukijoilleen oikein maukasta tulevaa vuotta! <3


OINAS 21.3.-20.4.
Tuleva vuosi on sinulle äärettömän kiireinen. Viiletät paikasta toiseen armotonta vauhtia. Tästä huolimatta uudenvuodenlupauksesi on olla ostamatta kaupasta valmiiksi kuorittuja ja pakattuja sipuleita.

HÄRKÄ 21.4.-20.5.
Varaat itsellesi paikan viinikurssille ja se on menoa sen jälkeen! Hankit itsellesi ensitöiksesi viinipäiväkirjan, jonne kirjaat kurssista lähtien kaikki maistelemasi viinit luonnehdintoineen. Loppuvuonna osaat liudan muitakin viinitermejä kuin nahkainen ja harteikas.

KAKSOSET 21.5.-21.6.
Päätät olla ruokatrendien aallonharjalla vuonna 2017 ja perustat omalle takapihallesi sirkkafarmin hyönteisruokavillityksen innostamana.

RAPU 22.6.-22.7.
Kesän lapsien eli rapujen kannattaa tänä vuonna panostaa erityisesti juhannuksen ruoka- ja juomatarjottaviin. Tähdet ovat tänä vuonna siinä asennossa, että onnistut loihtimaan juhannusmenun, jota muistellaan kuola valuen vielä vuosikymmenenkin päästä.

LEIJONA 23.7.-22.8.
Elokuun tietämillä saat mahtavan idean: järjestät naapurustollesi illallinen taivaan alla -tapahtuman. Pitkä valkoisella pöytäliinalla katettu pöytä kutsuu kaikki naapurit saman pöydän ääreen. Ruokailun lomassa selviää hyvänpäiväntutuista ja rappukäytävässä moikkalijoista vaikka mitä. Saat illan aikana yhden uuden todellisen sydänystävän.

NEITSYT 23.8.-22.9.
Koet merkittävän hetken elämässäsi ja tilaat ihkaensimmäistä kertaa ruokaa Woltilla kotiin.

VAAKA 23.9.-22.10.
Sinun kannattaa aloittaa vuotesi vegaanihaastekuukaudella. Löydät yllättävää vertaistukea Vegaanihaasteen Facebook-yhteisöstä ja huomiosi kiinnittää erityisesti ruskeasilmäinen kanssavegeilijä.

SKORPIONI 23.10.-22.11.
Vaikka et tätä ehkä vielä uskokaan, loppuvuonna olet pannut ystäväporukkasi kanssa kaveripiirin ensimmäisen satsin olutta. Erän ensihörpyt nautitte muuten niin masentavan marraskuun aikana. Sana uudesta herkkuoluesta alkaa kiiriä, ja toinen oluterä pitää laittaa tulille kiireen vilkkaan. Ehkä vuoden 2018 horoskooppi ennustaa jo oluenne pääsyn lähikaupan hyllylle myyntiin?

JOUSIMIES 23.11.-22.12.
Aloitat vuoden aikana somehaasteen, jonka tarkoituksena on vähentää kännykän näpräämistä ravintolassa. Haaste saa valtaisan suosion ja siitä kirjoitetaan aina iltapäivälehtiä myöten.

KAURIS 22.12.-19.1.
Instagramiin lisäämäsi ruokakuva saa yli 1000 tykkäystä. Se poikii profiilillesi joukon uusia tykkääjiä ja dominoefekti on valmis. Loppuvuodesta saat ensimmäisen yhteistyöpyynnön IG-tilillesi.

VESIMIES 20.1.-19.2.
Totaalinen kyllästymisesi nyhtökauran huonoon saatavuuteen saa alkuvuonna aivosolusi pimahtamaan. Et jaksa enää metsästää trendikästä kasviproteiinia ja päätät kääntää kelkkasi totaalisesti. Perustat Facebookiin Makkarallinen tammikuu -sivun. Ryhmässä vertaillaan kuukauden lopussa, kuka on ajanjakson aikana syönyt eniten makkaroita.

KALAT 20.2.-20.3.
Tämä on se vuosi, kun tulet tilaamaan baarissa retrodrinkki sinisen enkelin. Nautit juoman todennäköisesti Itämerellä laivan baarissa, ja juoman jälkeen loppuillan muistikuvat ovat hieman hatarat.

2 kommenttia:

  1. Kiitos hauskasta horoskoopista. Toivotaan, että kauriin-horoskooppini pitää paikkaansa 😄😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että tähdet ovat oikeassa asennossa! :)

      Poista