Juustojen juusto. Pikkujoulupöydän kuningatar. Lautasellinen, joka nuollaan puhtaaksi. Ihanan sotkuista ja syntisen hyvää.
Sitä on uunissa pehmeäksi paahdettu camembert-juusto, joka on kuorrutettu komealla keolla hunajaisisa pähkinöitä.
Ellet usko, suosittelen kokeilemaan.
VALUVA UUNIJUUSTO & HUNAJAISET PÄHKINÄT
250 g kiekko camembert-juustoa
noin 50 g pähkinöitä
suolaa
hunajaa
Leikkaa
kuorellisesta juustokiekosta toiselta
laakealta pinnalta kuori
kokonaan pois. Laita
juustokiekko leivinpaperin
päälle pellille leikattu
puoli ylöspäin ja
paista sitä 200
asteessa noin kahdeksan
minuuttia, jotta juusto pehmenee, mutta se pysyy kuitenkin vielä koossa.
Paahda pähkinöitä kuivalla
pannulla hetki, jotta
ne saavat pintaansa
hieman väriä. Sekoita
pähkinöiden joukkoon ripaus hunajaa
ja suolaa. Asettele hunajaiset pähkinät pehmenneen juuston
päälle. Tarjoa lämpimänä
suolakeksien kanssa.
Valuvat juustot on kyllä ihan parasta!
VastaaPoistaSAMAA MIELTÄ! :D
PoistaTätä on PAKKO tehdä, nam!
VastaaPoistaMehevän juustoista joulunaikaa siis! ;)
Poista