tag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post1183644009152315869..comments2023-07-03T14:13:36.611+03:00Comments on Köökistä kajahtaa: Sabayon-vinkit jakoon!Maija - Köökistä kajahtaahttp://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-66980973473651603662013-06-09T20:48:39.587+03:002013-06-09T20:48:39.587+03:00Se olkoon seuraava haasteeni: olla riittävän kärsi...Se olkoon seuraava haasteeni: olla riittävän kärsivällinen, mutta välttää kuitenkin viinillä höystetyn munakokkelin syntyminen. Kiitos vinkistäsi, aion rohjeta yrittämään sabayonia vielä uudelleen. :)Maija - Köökistä kajahtaahttps://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-71492083195838551232013-06-09T16:11:37.832+03:002013-06-09T16:11:37.832+03:00Kuten taisitkin jo päätellä, ongelma oli luultavas...Kuten taisitkin jo päätellä, ongelma oli luultavasti ajoituksessa. Kellon sijaan kannattaa siis tarkkailla sabayonin koostumusta. Vatkaus vesihauteessa lopetetaan vasta kun soosi on halutun paksuista. Ylipäänsä luulin, että sabayonin kanssa voi tehdä virheen vain liian pitkällä kuumennuksella (->munakasta). :D Mutta sattuuhan näitä... kaikenlaisia juttuja... ;) Hayleyhttps://www.blogger.com/profile/13407089771727801587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-45552542862389588342013-06-07T17:56:48.222+03:002013-06-07T17:56:48.222+03:00Voipi olla, etträ juuri näin on mulle päässyt käym...Voipi olla, etträ juuri näin on mulle päässyt käymään! Vaahto taisi olla sellaista kuplivaa, eikä keltuainen ollut ehtinyt vielä kypsyä tarpeeeksi. Pitää olla seuraavalla kerralla hiukan pitkäpinnaisempi, luovuttaa en vielä aio! :) Kiitos sinulle!Maija - Köökistä kajahtaahttps://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-18267684617543276282013-06-07T13:51:49.288+03:002013-06-07T13:51:49.288+03:004 minuuttia tuskin riittää Sabayonille, ei ole var...4 minuuttia tuskin riittää Sabayonille, ei ole varmaan kuumentunut tarpeeksi.<br /><br />Kannattaa pitää pienellä lämmöllä ja maltillisesti kuumentaa/höyryttää hitaasti. Jos kuppi kuumenee liikaa niin keltuainen kypsyy liian nopeasti kupin pohjalle. <br /><br />Kun sormea ei enää kärsi tökkiä seokseen niin alkaa olla valmista. Ja käsipelillä vaan, kyllä siinä raajat saattaa irrota loppua kohti, mutta lopputuloskin on hyvä yleensä :)Anonymousnoreply@blogger.com