tag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post5441006947683236525..comments2023-07-03T14:13:36.611+03:00Comments on Köökistä kajahtaa: Marjaisa chia-vanukasMaija - Köökistä kajahtaahttp://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-79265539206740555552015-03-09T20:17:07.125+02:002015-03-09T20:17:07.125+02:00Malttamattomana näin pitkien valmistuysaikojen nou...Malttamattomana näin pitkien valmistuysaikojen noudattaminen voi tietysti tunuta hankalalta. :-) Moisesta käyttlmääräsuosituksesya en olekaan kuullut! Siemeniä ei vielä ole kuulunut läheskään jokaiselle aamupalalle, joten eiköhän tässä pysytellä suurin piirtein suositusten rajoissa.<br /><br />Aika mielenkiintoinen tuo meksikolaisten versio!!Maija - Köökistä kajahtaahttps://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-10630062261467315712015-03-09T20:15:10.523+02:002015-03-09T20:15:10.523+02:00Tarvitsee lukea ruokamaailman uutuustuulista ensin...Tarvitsee lukea ruokamaailman uutuustuulista ensin tarpeeksi monesta blogista, että rohkenee esim. näihin siemeniin omassa keittiössä tarttua. :-) Kiitti, toivottavasti inspiroi omiakin vanukaskokkailuja. :-)Maija - Köökistä kajahtaahttps://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-34445284146422489002015-03-07T23:16:12.582+02:002015-03-07T23:16:12.582+02:00Kerrankin oikeaoppinen ohje eli liotusaika yön yli...Kerrankin oikeaoppinen ohje eli liotusaika yön yli, ettei tule suolitukoksia. Chian siemenet imevät itseensä nestettä 27 kertaisesti omaan tilavuuteensa nähden. 2 rkl vrk:ssa on myös käyttömaximi, suuremmat määrät saattavat nostaa veren kolesterolitasoa. Mexikolaiset jättävät likoamaan tuon määrän chian siemeniä lasilliseen vettä 9 tunniksi ja sitten siihen lisätään sitruunan tai limen mehua. Nautitaan kylmänä helteisen päivän aamuna, jolloin se myös virkistää.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12658125763195502781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-21346862501498735212015-03-07T22:16:44.659+02:002015-03-07T22:16:44.659+02:00Mäkin löysin nämä siemenet vasta, vaikka niistä on...Mäkin löysin nämä siemenet vasta, vaikka niistä on jotenkin kaikki kohisseet jo pitkään. Ja nyt oon ihan koukussa.<br />Kivan näköinen kerrosvanukas!Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-60513688246505768262015-03-07T21:34:51.128+02:002015-03-07T21:34:51.128+02:00Voi kiitti! :-) Kaakaonibsit on kuorittuja ja rouh...Voi kiitti! :-) Kaakaonibsit on kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja. Tuo kivasti purutuntumaa esim. smoothieihin ja oonpa näitä raakakakkujen pohjaankin laittanut.Maija - Köökistä kajahtaahttps://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-60658748295823715132015-03-07T21:00:16.007+02:002015-03-07T21:00:16.007+02:00Sammakko on herkkua, miksei kutukin ;). Mutta tämä...Sammakko on herkkua, miksei kutukin ;). Mutta tämä on oikeasti herkullisen näköistä! Nuo kaakaonibsit on mulle ihan uutta, mitä ne on? Näyttävät herkuilta!Merja/Ripaus tryffeliähttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.com