tag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post7384496708435179968..comments2023-07-03T14:13:36.611+03:00Comments on Köökistä kajahtaa: VaniljapannacottaMaija - Köökistä kajahtaahttp://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-5849315894824734222018-12-15T20:15:19.227+02:002018-12-15T20:15:19.227+02:00JEEJEEAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11608973586777108470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-11637832268982399362018-12-15T20:15:04.115+02:002018-12-15T20:15:04.115+02:00:-):-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11608973586777108470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-5726736665515173632015-02-27T10:56:11.026+02:002015-02-27T10:56:11.026+02:00No niinpä! Itse olen tehnyt pannacottan aina näin ...No niinpä! Itse olen tehnyt pannacottan aina näin lasista tarjoiltavaksi, mutta telkkarin kokkiohjelmissahan pannacotta yleensä kumotaan ja sen hyllyvyydestä ollaan erityisen tarkkoja. :)Maija - Köökistä kajahtaahttps://www.blogger.com/profile/01924695680486666877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3377652779543078376.post-50915269427439475182015-02-26T22:10:39.796+02:002015-02-26T22:10:39.796+02:00Liivatteen käyttö on kyllä taitolaji. Sopiva suhde...Liivatteen käyttö on kyllä taitolaji. Sopiva suhde riippuu (minun mielestä) aina niin monesta asiasta, että joskus on kyllä kieli solmussa.<br /><br />Mutta että vaniljapannacottaa ja vattuja, pari purkkia, kiitos!Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.com