Jos menen ulos syömään, halajan useimmiten pastaa. Tuollainen herkuttelu on kuitenkin harvinaista, joten olen yrittänyt kehittää sitä täydellistä pastakastikkeen reseptiä myös omassa keittiössäni.
Tarvitset:
pienen sipulin
voinokareen
200 g kinkkusuikaleita
2,5 dl kevyt&paksu -ruokakermaa
Koskenlaskija-sulatejuustoa
mustapippuria
suolaa
Paista kinkkusuikaleita ja silputtua sipulia voinokareessa pannulla. Lisää joukkoon kerma ja sulatejuustoa. Mitä enemmän sulatejuustoa lisäät, sitä paksumpaa kastikkeesta tulee. Kun sulatejuusto on sulanut kastikkeen joukkoon, mausta se mustapippurilla ja suolalla. Tarjoa keitetyn pastan kanssa, ja kruunaa annos halutessasi raastetulla parmesaanilla.
Simppeli on kaunista. Tuohon muuten sopii kinkun tilalle lähes mikä vaan :)
VastaaPoistaJoo, ohjetta voi villisti tuunailla. :) Tietkö, tämä on itseasiassa mun blogihistorian ehdottomasti luetuin ohje!
PoistaEnpä tiennyt. Tään on niinku sun "oman elämäsi Mutti-ohje" :D Mulla on vaan ne saamarin kiilakorot.
PoistaTämä on ihan pätevä ohje, muttei henkilökohtainen lemppari kaikista blogin resepteistä. Sullakin varmaan omasta mielestä parempia tekstejä kuin kiilakorot uuniin -juttu, mutta minkäs teet. Lukijat päättää! :)
Poista