11. joulukuuta 2011

Mozzarella-tomaattipasta

Tomaattinen pasta on parhaimmillaan kesäisistä tuoreista tomaateista valmistettuna, ja sen on jo kokemus opettanut, että tällaisissa ruuissa ei kannata pihistellä mozzarellan laadulla.

Hyvät raaka-aineet, maukkaampi lopputulos & leveämmät hymyt ruokailijoilla.

MOZZARELLA-TOMAATTIPASTA
oliiviöljyä
1-2 valkosipulinkynttä
4 tomaattia
suolaa
mustapippuria
buffalomozzarellaa
tuoretta basilikaa
pastaa

Silppua valkosipulinkynnet ja kuullota lorauksessa oliiviöljyä. Lisää pannulle pilkotut tomaatit ja sekoittele pannulla, kunnes tomaatit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetty ja valutettu pasta.

Revi annoksen pinnalle mozzarellaa, basilikanlehtiä ja rouhaise silmäkarkiksi vielä mustapippurimyllystä annokselle loppusilaus.

2 kommenttia:

  1. paljonko pastaa ja mozzarellaa tulisi laittaa suhteessa muihin aineksiin?

    VastaaPoista
  2. Moi! Tällä ohjeella tulee kaksi vähän runsaampaa annosta. Mozzarellaa käytin yhden pallollisen ja pastaa pienehkön kourallisen. Jos haluaa valmistaa neljä vähän pienempää annosta, voi lisätä joukkoon vielä pari tomaattia ja ostaa varoiksi toisenkin mozzarellapallon (varsinkin jos erityisesti tykkää juustosta!). :-)

    VastaaPoista