27. toukokuuta 2014

Polttarit käyntiin brunssilla

Omat aamuni eivät lähde käyntiin ilman aamiaista. Usein aamun ensimmäinen ruokailuhetki on kuitenkin melko tiivistahtinen tiukan aikataulun vuoksi ja syön sen aina yksin.

Omassa rauhassaan aamiaisen syö kaikkiaan noin puolet suomalaisista, jotka aamiaista ylipäätään syövät. Arlan teettämässä kyselyssä selvisi, että yli 80 prosenttia suomalaisista kuitenkin ilahtuisi, jos joku kutsuisi heidät luokseen aamiaiselle.

Edellisviikonloppuna pääsin syömään yhteistä brunssiaamiaista läheisten ystävieni kanssa, kun vietimme kesämorsiamen polttareita. Nyyttikestiperiaatteella koottu runsas aamiainen oli upea kokonaisuus suolaisia ja makeita herkkuja sekä hedelmiä, eikä kukaan joutunut kantamaan liian suurta vastuuta aivan yksin.


 
Herkullinen ja porukalla nautittu aamupala on pitkälle polttaripäivälle oiva aloitus. Aamulla yllätetty morsian ei välttämättä ole ehtinyt syödä aamulla vielä mitään, joten runsas brunssi sopii päivän aloittavan kuohuviinin kanssa paremmin kuin hyvin.

 
Arla on lanseerannut kesää varten #aamiaiskutsu-kampanjan, jonka tarkoituksena on innostaa ihmisiä syömään yhteisiä aamiaisia arjessakin. Joka päivä ei voi nauttia juhlallisia polttaribrunsseja, mutta aamiainen voi olla myös hyvän ystävän kanssa nautittu kahdenkeskinen kaurapuuro voisilmällä.

Sinäkin voit osallistua #aamiaskutsu-haasteeseen kutsumalla jonkun aamiaselle, kuvaamalla aamun tunnelmia Instagramiin ja merkitsemällä kuviin tunnisteen #aamiaiskutsu. Arla palkitsee viikoittain parhaita kuvia kesäyllätyksillä. Lue lisää täältä ja jaa aamiaishetkesi! Sivulta löytyvä myös ohjeet siihen, miten omaan aamuun voi voittaa aamiaispakun tarjoiluvastuuseen. Ihania aamuja!

Yhteistyössä Arla.

2 kommenttia:

  1. Mä voisin kyllä tsempata näiden aamupalojen kanssa. Muulloinkin kuin viikonloppuina (no ok, sunnuntaisin ehkä). Huomenna lupaan juoda ainakin kupin maitokahvia, jos en muuta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselle aamupala on kyllä ehdoton juttu! Vatsa kurnii silti jo säännönmukaisesti 11 maissa. :)

      Poista