14. syyskuuta 2016

Mukavaa jäätelöä? | Nice cream

Nice cream - jäätelöä, mutta mukavalla tavalla?

Käännöksestä viis, mutta konsepti on huippu. Aivot luulevat syövänsä jäätelöä, mutta vatsa saakin paljon terveellisempää herkkua täytteekseen.

Jutun juju on pakastimessa jäädytetyt banaanipalat, joista yksinkertaisimmillaan saa maukasta jäätelöä survomalla niiden joukkoon ainoastaan mustikoita. (Tämän lisäksi sauvasekoittimelta ja omalta hauikselta ei vaadita ihan niin kovaa kuntoa, kun muussattavan on pieniä palasia kokonaisen kohmeisen banaanin sijaan.) 

Kahden ainesosan jäätelö on lisäksi kova juttu verrattuna kaupan pakastelaarista löytyvien kermajäätelöiden ainesosaluetteloihin.

Siksipä meillä syötiinkin tätä aamupalaksi.

NICE CREAM
1 banaani
1 dl mustikoita
(ripaus kardemummaa)

Pilko banaani pieniksi paloiksi ja laita ne pakkaseen. Jäätelön valmistuksen voi aloittaa aikaisimmillaan 1-1,5 tunnin jälkeen pakastuksesta. Survo kohmeiset banaanit ja pakastemustikat sauvasekoittimella kulhossa nice creamiksi. Mausta jäätelö halutessasi ripauksella kardemummaa. Nauti heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti