1. tammikuuta 2013

Blogisynttärit


Vuoden vaihtumisen lomassa blogini meni ja täytti kokonaiset kaksi vuotta. Onnea Köökistä kajahtaa! Kuohuviinejä en tällä kertaa voinut poksauttaa, sillä parhaillaan syömäni antibioottikuuri ei mätsää yhteen viinaksien kanssa. Selväpäisyys ei kuitenkaan haitannut, sillä ympärillä oli joukko parhaita ystäviä, musiikkia joka lähtöön ja leikkimielistä kisailua lautapelien äärellä.

Vuoden ensimmäisen aamun aloitin herkuttelemalla oikein kunnolla. Yksi hyvistä ystävistäni toi minulle valmistujaislahjaksi annoksen creme bruleeta - herkkua, jonka makuun pääsin nyt ensimmäistä, mutta en todellakaan viimeistä kertaa. Nam! Pieni kaasupoltin lisättiin tarvelistalle välittömästi.

Ihanaa alkanutta vuotta 2013!

6 kommenttia:

 1. Onnea! :) Tykkään kyllä tosi paljon sun blogista ja toivottavasti jaksat kirjoitella vielä tulevanakin vuonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Intoa kirjoittamiseen ja kokkailuun riittää varmasti myös ensi vuodelle. Nytkin kun unohdin täyttää jääkaapin tätä pyhäpäivää varten, olen jo vähän tuskissani, että pitääkö tänään syödä valmisruokaa. Onneksi huomenna taas pääsee ajan kanssa ruokaostoksille. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Synttärit ovat aina mukava virstanpylväs kivan harrastuksen lomassa. :)

   Poista
 3. Onnentoivotukset kaksivuotiaalle ja pitkää ikää! Ja herkkujentäyteistä alkanutta vuotta! Creme brulee on i-ha-naa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista onnitteluista! :) Creme brulee todellakin vei kieleni.

   Poista