10. maaliskuuta 2014

Vihersmoothie

Tänään polkaistaan käyntiin Köökistä kajahtaa -aamupalaviikko, jonka postaukset on omistettu kokonaan päivän aloittavalle ja tärkeimmälle aterialle.

Omissa aamupaloissani arvostan etenkin nopeutta, sillä aamuisin nukun mieluummin aina vähän pidempään kun häärin keittiössä antaamuksella.

Vihersmoothien valmistamiseen ei kulu tiukkaan aikataulutetussa aamussa juurikaan aikaa. Nälkää se ei tosin kovin montaa tuntia pidä loitolla, mutta herättelee kuitenkin mukavasti ja raikastaa esimerkiksi voilepäaamiaista. Mikäli et yleensä syö aamupalaa, kannattaa kokeilla uuden tavan aloittamista tällä ohjeella.  Värien syöminen etenkin aamulla tekee hyvää!

Tarvitset: (1 annos)
10 cm pala kurkkua
½ banaanin
2 kiiviä
1/4 avokadon

Kuori banaani, kiivit ja avokado. Pese kurkku ja soseuta kaikki ainekset blenderissä smoothieksi.

http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/search/label/aamiainen

4 kommenttia:

 1. Eipä ole tullut mieleen kokeilla avokadoa ja kiiviä yhdessä (eikä kyllä kiiviä ja kurkkuakaan), pitänee testata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä kombo tästä tuli! Raikas kurkku ehkä dominoivin maku, eli jos haluaa säätää, niin voi kokeilla vaikka lisätä kiprakampaa kiiviä vähäsen. :)

   Poista
 2. Ihania reseptejä ja kuvia sinulla täällä! =) Itsellä on projektina opetella paremmaksi valokuvaajaksi. Meillä on talossa niin huonosti valoa, että täytyy aina mennä ulos tappelemaan kameran kans. x) Olen kyl hankkimassa sisällekin kunnon heijastinta ja lamppua, jotta talvellakin saisi otettua nättejä kuvia. =)
  Olen ihanstunut tällaisiin smoothie resepteihin! Poimin tämänkin ylös ;) Herkullisia reseptejä sinulla muutenkin täällä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Valokuvaaminen on tosiaan välillä hirmuhaasteellista. Onneksi valon määrä on koko ajan lisääntynyt, joten homma helpottuu. Itse haaveilen kuvauskaluston täydentämistä seuraavaksi jalustalla, sekin jo helpottaa hämärässä kuvaamista. :)

   Poista