8. joulukuuta 2011

Yhden naisen juustotarjotin

Tänään on se päivä, jolloin Helsinki vei palan sydäntäni. Pumppuni palaset menetin tarkemmin kohdennettuna Kluuvin Eat&Joyn Kauppahallin juustotiskille. Ensimmäistä kertaa elämässäni vierailin palvelevalla juustotiskillä, josta sai maistiaispaloja kiehtovista juustoista ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tottakai minäkin olen ennen saanut napsia parempiin suihin cocktailtikkujen päässä olevia makupaloja, mutta tällöin kyseessä on usein ollut jonkun yksittäisen tuotteen promootio. Nyt saatoin osoittaa mitä tahansa isoa juustokimpaletta ja pyytää maistiaisia juuri itseäni kiinnostavista juustoista.

Hiirulaisena en tyytynyt pelkkään maisteluun, vaan kokosin ja kiikutin itselleni herkkulautasen illaksi kotiin. Savunmakuista Armas-juustoa ja lempeämpää Väinö-briejuustoa. Hemmottelu hulluttelu jatkui lähikaupassani, kun ostin ummikkona persimonin ja vasta kotona googletin, mitä olin tarjottimelleni hankkinut. Kokonaisuuden kruunasi Pirkan vuohenjuusto-pippuricocktailkeksit. NAMMMM! Olen niin onnellinen (ja pinkeä juustoista), että ulkoilmakin näyttää vaaleanpunaiselta.

Kuka muu kelpuuttaa joulunalusajan hyväksi syyksi herkutella juustoilla? :)

4 kommenttia:

  1. juustoilla voi aina herkutella oli mikä juhla tahansa :P

    VastaaPoista
  2. Kokeile Hakaniemen hallin Lentävää lehmää. Kaupungin paras juustotiski, kaikkea saa maistaa ja hinnat ei takuulla ole samoissa kantimissa kuin Eat&Joyssa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä! Hakaniemen halli tuli mulle tutuksi koulussa yhden kuvaustehtävän muodossa, mutta sillon ei ehtinyt vielä käydä juustotiskiin käsiksi. :)

    VastaaPoista