28. marraskuuta 2012

Kahvila Sopissa Raumalla

Kipaisin pikimmiten naapurikaupungin puolella tekemässä muutaman jouluisen hankinnan pukinpussiin ja jotain kivaa oman kodin sisustukseen taisi myös löytyä... Nälkähän ahkeran kaupoissa kiertelyn lomassa tulee, joten suuntasin askeleeni Vanhassa Raumassa sijaitsevaan Kahvila Soppiin. Monesti olen jo suunnitellut siellä käyväni, mutta vasta nyt sain aikaiseksi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Sopissa oli keskiviikon kunniaksi kasvisruokapäivä, mikä sopi minulle mainiosti. Olen äärettömän kiinnostunut maistamaan uusia ruokia, joten voitte varmasti kuvitella innostukseni, kun huomasin päivän menusta löytyvän inkivääriset borlottipapupihvit kookosriisillä ja lämpimällä tomaatti-juustosalaatilla.

 
Oli hyvää! Ja katsokaapa ihanan Sopin suloista sisustusta - huonekaluista ja astioista lähtien kaikki ovat hieman eriparia, mutta silti niin yhteensopivia. Lämmintä tunnelmaa, ihanat omistajat ja sopivasti aatteita toiminnan taustalla.Huomasin vielä lähteissäni, että Eva & Manu soittavat Sopissa joulukuun alussa. Vinkvink kaikki kynnelle kykenevät!

Kahvila Soppi, Kauppakatu 20, 26100 Rauma

2 kommenttia:

  1. Oo Rauma <3 Ikävä Vanhan Rauman kahviloita. Soppiin taisin kerran ehtiä ja Cafe Sali oli, ja on edelleen, suokkini vaikka pois oon jo muuttanut!

    VastaaPoista
  2. Raumalla on niin paljon nähtävää ja koettavaa! Esimerkiksi juuri herkkusuulle tai sisustusintoilijalle. :) Sali on ihana!

    VastaaPoista