25. huhtikuuta 2013

Kesäkivaa

Jos joku välillä haluaisi nähdä vilahduksia kokin naamasta tai kaipailee vielä vuosia sitten kuopattua Kaupungin laidalta -blogia (onkohan kumpikaan edes mahdollista?), niin kerrottakoon, että olen perustanut blogin Lily-portaaliin. Postaukseni päivittyvät Kesä, eikä mitään tekemistä -nimikkeen alle. Luvassa kivaa arkea, uusien asioiden kokeilua ja kaikkien aikojen kesä. Käykää kurkkaamassa, jos siltä tuntuu!

6 kommenttia:

 1. Heti alkoi soida tuo Maija Vilkkumaan biisi päässä :)

  Blogissani ois sulle haaste, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono kappale! :) Kiitos hasteesta, olen viimeakoina tehnyt vähän sellaista linjausta, että pitäydyn blogissani ruoka-asioissa. Luen kyllä mielelläni muiden kanssabloggaajien "paljastuksia". ;)

   Poista
 2. Kiva nähdä tuore 'naamakuva' :) Mitä, kesä eikä mitään tekemistä??!!Etkö sä siellä Turun seutuvilla vielä asusta? Siellähän on vaikka MITÄ tekemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän myös itse siitä, että seuraamissani blogeissa vilahtaa kirjoittajan nassu ainakin välillä. :) Kesäblogin nimi on oikeastaan hieman nurinkurinen. Arkea tulee elettyä helposti samalla kaavalla, joten ajattelin hieman haastaa itseäni kokeilemalla uusia juttuja ja keksimällä tavalliseen arkeenkin jotain eritystä. :) Ja juu, Turkuun hurauttaa Eurasta reilussa tunnissa bussilla. :)

   Poista
 3. Ja tervetuloa tälle pk-seudullekin kesäterasseja nuuhkimaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helsingillä on aina sydämessäni oma pieni erityinen paikkansa. Suoritin kaupungissa medianomiopinnot pikavauhtia, mutta ehdin silti rakastua arkkitehtuuriin, mielenkiintoisiin ihmisiin ja koko ajan liikkeessä olevaan tunnelmaan. :)

   Poista