Postaus on tehty yhteistyössä Kitchen Aidin & Diamond Blenderin kanssa.
Minä vihaan torkuttamista. Nukun mieluiten niin pitkään kuin
mahdollista ja sitten nousen vauhdilla ylös. Aamuni ovat heräämisestä saakka melko
tehokkaita, eikä aikataulussa ole varaa kummoisiin yllätyksiin. Viime
viikolla aamu meinasi mennä sekaisin, kun palovaroitin alkoi piipata
patterin loppumista ja sen perään piti kiivetä tuolille.
Myös
aamupalan pitää syntyä aamuisin tehokkaasti, mutta se ei kuitenkaan tarkoita
sitä, että on ihan sama, mitä kiireessä aamiaiseksi syö.
Erilaiset
smoothiet ovat kuuluneet aamuihini jo hyvän aikaa. Marjaisan violetit smoothiet ovat suosikkejani viime kesän runsaiden
mustikkamättäiden ja marjojen pakastamisen vuoksi, mutta joinain aamuina
vihreä väri on smoothieni pääväri.
Makuja ja värejä
muunnellessa olen myös huomannut, että toisenlaiset smoothiet
pitävät nälkää muita paremmin loitolla.
Aina smoothien pohjaksi ei haluaisi käyttää maitorahkaa, joten välillä kannattaa kokeilla esimerkiksi valkuaisia. Proteiini on nimittäin se, joka ainakin itselläni pitää nälkää tehokkaimmin loitolla.
Itse en ole aamulla alkanut erottelemaan keltuaisia ja valkuaisia kananmunista, vaan olet kaatanut blenderiin kaupasta valmiina ostettuja Proegg-valkuaisia.
Valkuaisten avulla smoothieen saa mukavasti kuohkeutta, eikä minusta smoothien maku muutu valkuaisten vuoksi juuri mitenkään.
Mitä omaan luottosmoothieesi kuuluuu?
Tarvitset: (2 annosta)
2 banaania
avokadon
lehtikaalin lehden
3 rkl turkkilaista jogurttia
1 dl (Proegg-)valkuaisia
ripaus siitepölyä
ripaus kuitulisää
Kuori banaanit ja koverra avokado blenderiin. Poista lehtikaalin paksu lehtiruoti ja lisää kaikki loput ainekset blenderiin. Surauta tasaiseksi smoothieksi ja nauti heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti