11. huhtikuuta 2011

Hasselbackan perunat

Lauantaina kuuluu syödä hyvin, joten silloin saa oivan syyn kokeilla uusia reseptejä! Omalle kontolleni otin tällä kertaa hasselbackan perunoiden valmistamisen. Kaverina raikas salaatti ja Viljapossun pihvifilee. Poikaystävä antoi luvan tehdä näitä toisenkin kerran, joten eivät tainneet ihan hulluilta maistua. :)

Tarvitset:
tasakokoisia perunoita (1-2kpl/syöjä)
öljyä
suolaa
maustettua korppujauhoa

Kuori ja viillota perunat niin, että viipaleet ovat pohjasta toisissaan kiinni. Laita perunat uuninkestävänn vuokaan ja voitele öljyllä. Paista 200 asteessa vajaa tunti. Ripottele päälle korppujauhoja (halutessasi myös juustoraastetta) ja paista uunissa vielä hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti