4. huhtikuuta 2011

Isännän jauheliharuukku

Vaihtelun saaminen arkiruokiin on ainainen ongelma. Yhtenä päivänä löysin reseptin isännän jauheliharuukkuun, ja ainakin omalla kohdalla tämä ohje ratkaisi hyvin arkiruokapulmat muutamaksi päiväksi. :)

Tarvitset:
400g jauhelihaa
sipuli
tomaattimurskaa
tilkka vettä
pakastekasviksia
hernemaissipaprikaa
perunamuusia (jauheesta tai itse tehtynä)

Ruskista jauheliha ja sipulit öljyisellä pannulla. Lisää joukkoon (halutessasi mausteita) tomaattumurska ja tilkka vettä. Lisää joukkoon myös pakastekasvikset ja hernemaissipaprika. Hauduttele miedolla lämmöllä niin kauan, että kasvikset pehmenevät. Kaada jauhelihaseos vuokaan ja vuoraa se perunamuusilla. Paista 225-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti