19. kesäkuuta 2011

Täytetyt jauhelihapihvit

Perinteisiin jauhelihapihveihin saa lisäpotkua täyttämällä ne tuorejuustolla ja tomaattiviipaleilla. Pihvien sisuksiin voi oikeastaan kätkeä mitä vain omien mieltymysten mukaan. Eikun kokeilemaan omia suosikkeja! :)

Tarvitset:
800 g jauhelihaa (n. 100 g/pihvi)
2 tomaattia
aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
2 dl ruokakermaa
1 dl mausteista korppujauhoseosta
sipuli

Pilko sipuli ja sekoita se jauhelihan joukkoon. Lisää seokseen myös ruokakerma ja korppujauhoseos. Taputtele jauhelihasta n. 100 g lättyjä, laita toiseen reunaan lättyä nokare tuorejuustoa ja tomaattiviipale. Taita lätty pyöreäksi pihviksi ja tilkitse sauma hyvin. Paista pihvejä 175-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti