2. syyskuuta 2011

Tomaattinen rucola-kinkkupasta

Ulkona syödessäni valitsen usein lautaselleni pastaa. Ammattikokkien annosten jäljittely kuuluukin oleellisesti oman keittiöni puuhiin ja Sitä Oikeaa reseptiä etsin edelleen. Tämä tomaattinen pasta onnistui yllättämään minut positiivisesti. Se oli erilaista, mihin olen tottunut ja pääsin käyttämään keittiössäni uutta ainesosaa, rucolaa. Kenties joskus jossain valmiissa salaattisekoituksessa on rucolaa ollut mukana, mutta nyt sen makuun pääsi paremmin, kun lautasella ei ollut muita vihreitä aineksia.

Tarvitset:
fettucine nauhatuorepastaa (Pirkka)
400 g ylikypsää saunapalvikinkkua
sipuli
2 valkosipulinkynttä
4 tomaattia
rucolaa
raastettua parmesania
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
chiliä

Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet, ruskista ne pannulla oliiviöljyssä. Pilko saunapalvikinkku suikaleiksi ja tomaatit kuutioiksi. Lisää ne pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilillä. Keitä tuorepasta ohjeiden mukaan. Kaada pasta tarjoilulautaselle, levitä päälle kastike ja silputtu rucola sekä raastettu parmesanjuusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti