14. joulukuuta 2012

Tomaattipasta


Välillä on hyvä muistutella itseään siitä, ettei ruuanlaiton tarvitse koostua monesta vaiheesta ja olla kovin monimutkaista. Herkulliseen lopputulokseen pääsee myös yksinkertaisilla raaka-aineilla ja hävikistä herkuksi -periaatteella.

Lueskelin eilen Makuja kotoa -blogia, jossa katseeni kiinnittyi hyvinkin yksinkertaiseen, mutta silti niin herkullisen kuuloiseen pastaan. Kaapeistani sattui vielä sopivasti löytymään muutama jo hieman pehmennyt tomaatti ja pieni parmesan-juuston käntty, joten tämän päivän menu oli sillä selvä!

Tarvitset: (2 annosta)
oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
3 tomaattia
mustapippuria
parmesan-juustoa
spaghettia
suolaa

Laita pasta kiehumaan hyvin suolattuun veteen. Pilko valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä hetki. Pilko tomaatit ja lisää ne pannulle, mausta mustapippurilla. Lisää kypsä pasta pannulle ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Raasta annosten päälle parmesan-juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti