Voiko näin helppoa kokkailua edes kutsua ruuanlaitoksi? Useampi pasteija katosi parempiin suihin saman tien, kun uunista tulleet yksilöt olivat hitusen jäähtyneet. Pari sentään säästyi illalle. Ajattelin sählypelailun jälkeen pitkästä aikaa raksauttaa punaviinin auki pikkusuolaisten kaveriksi. Ei poksunaa tällä kertaa, sillä Espiritu de Chile -punaviini on sinetöity kierrekorkilla.
Tarvitset: (10 kpl)
500 g lehtitaikinalevyjä
10-20 kpl savukinkkusiivuja
1-2 tomaattia
noin 100 g valkosipulituorejuustoa
Puolita pakasteiset, hiemat sulaneet lehtitaikinalevyt kahtia. Asettele kunkin neliön päälle 1-2 kinkkusiivua, noin ½ ruokalusikallista tuorejuustoa ja 1-2 tomaattisiivua. Sulje pasteijat huolellisesti. Paista 225 asteessa 10-12 minuuttia
Suloisia suupaloja!
VastaaPoistaNäissä on kätevä perusidea, täytteitä voikin sitten vaihdella oman maun mukaan. :)
VastaaPoistakuulostaa hyvältä ja näyttää herkulta!
VastaaPoistaJa valmistuvat takuuvasrmasti nopeasti! :)
PoistaNam, nam! :) Tuli mieleen, että ois voinu varmaan voidella nuo kananmunalla? Nätti väri pintaan :)
VastaaPoistaNam, nam! :) Tuli mieleen, että ois voinu varmaan voidella nuo kananmunalla? Nätti väri pintaan :)
VastaaPoistaToki! Nopea sipaisu kananmunaa pintaan kaunistaa hiukan kurttuisemmankin pasteijan. :)
Poista