Aina välillä sitä löytää itsensä tilanteesta, jossa makeahammasta kolottaa. Silloin yleensä kurkistan kuiva-ainekaappiin vain todetakseni, että olen jo aikaisemmin syönyt "leivontasuklaani"... Tilanteessa ei auta muu kuin inspirointi. Joskus tuumailusta syntyy resepti, joka päätyy myös blogin puolelle jakoon.
Tarvitset: (noin 20 kpl)
100 g voita
2 dl kaurahiutaleita
1½ dl vehnäjauhoja
2 rkl siirappia
1 rkl sokeria
½ dl rusinoita
Sulata voi. Lisää kaikki ainekset sulatetun voin joukkoon ja sekoita murumaiseksi taikinaksi. Puristele taikinasta pieniä palleroita. Paista keksipalleroita 175 asteessa 10-12 minuuttia. Anna keksipalleroiden hieman jäähtyä ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti