20. elokuuta 2013

Maijan limonaati

Vissy sopii juomatarjottavaksi kattaukseen kuin kattaukseen, mutta yksinään kaupan pullosta tarjottuna kuplajuoma on vähän tylsää. Maustamattoman vissyn saa tuunattua astetta kiinnostavammaksi (ja kauniimmaksi!) tarjomalla sen lasisesta kannusta, johon on lohkottu sitruunaa, höylätty pitkiä kurkkusuikaleita ja lisäksi silputtu pikkuisen sitruunamelissaa.

Itse nautin kuplista vain kuohuviinissä ja siiderissä, joten tähän limonaatiin lorautan myös hieman kraanavettä. Jokainen tietää itse parhaiten, miten kuplivana juomansa haluaa, joten vissyä voi annostella limonaatikannuun juuri sen mukaan.

Tarvitset:
3/4 vissyä
1/4 kraanavettä
1/2 sitruunan
kurkun
sitruunamelissaa

Raasta kurkusta juustohöylällä muutama pitkä ja ohut siivu. Siivuta ja lohko sitruuna. Silppua sitruunamelissaa. Laita työstämäsi oheistuotteet lasiseen kannuun ja kaada vissy ja vesi koko komeuden päälle. Halutessasi voit hieman puristaa sitruunamehua juoman joukkoon, mutta vesi maustuu myös jo sen joukossa olevista sitruunalohkoista.

4 kommenttia:

 1. Raikkaan ja kauniin näköistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mielessäni kutittelee silti edelleen se sinun horsmankukkadrinkkisi, en ole vielä ehtinyt kokeilla ohjetta! :)

   Poista
 2. Kiitos tästä raikkaasta vesivinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Vesi on paras janojuoma, mutta sen juomisen ei suinkaan tarvitse olla tylsää. :)

   Poista