31. joulukuuta 2013

Värikästä ruokavuotta 2014!

Kiitos sinulle 2013. Aikanasi pääsin syömään autenttisia thaimaalaisia ruokia. Mausteisessa maassa jouduin tunnustamaan ainoastaan yhden annoksen itselleni liian tuliseksi. Hiki valuu ohimoilta vieläkin annosta muistellessa...

Osallistuin myös ensimmäistä kertaa Ravintolapäivään ravintoloitsijana. Se oli juuri oikea ratkaisu muutosten kesääni, enkä ole katunut jännittävän ihanan päivän järjestämistä kertaakaan.

Omassa keittiössäni otin haltuun monia uusia raaka-aineita ja järjestin myös ensimmäistä kertaa rapujuhlat. Keittovaiheessa ainoastaan yksi rapu lipesi otteestani ja päätyi kattilaan lattian kautta. :)

 
Tämän vuoden puolella ehtii tehdä vielä yhden kauppareissun, jotta murkinaa riittää huomiselle ja sitä seuraavallekin päivälle.

Luokseni saapuu tänään kaksi hyvää ystävää, ja illallistamme yhdessä raumalaisessa ravintola gotossa. Sisäiselle emännälleni tekee hieman tiukkaa, että se en olekaan minä, joka ravitsee seurueen illan aikana, mutta enköhän sentään jotain pientä suolapalaa saane tarjota laittautumisen lomassa. ;)

Kulunut ruokavuosi oli ihana ja opettavainen.
Syödäänhän värejä myös ensi vuonna!

8 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen vuosi ollut sinulla :) Hyvää uutta (ruoka)vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tavoitteena on laittaa ensi vuonna vielä vähän herkullisemmaksi. ;)

   Poista
 2. Goto on aivan ihana. Nautit varmasti siitä. Hyvää ruokavuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta. Upea paikka, ja melkein naapurissa! Koskakohan olisi taas sopiva juhlan aika, jotta pääsisi uudestaan... :)

   Poista
 3. Vuoden ensimmäinen kokkaus oli täällä ne täytetyt avokadot - kiitos vinkistä, mahtava makupala ja huomisellekin jäi! :) Hyvää alkanutta vuotta myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun jätit kommentin! Täyteyt uuniavokadot onkin mukavan värikäs aloitus uudelle vuodelle. :)

   Poista