1. heinäkuuta 2014

Makea brie-croissant

Minusta parhaat aamupalat syödään viikonloppuina, jolloin on kunnolla aikaa. Parhaat aamupalat tuolloin ovat lisäksi aivan siinä rajoilla, luokitellaanko ne vielä aamupalaksi vai jälkiruuaksi.

Näiden asianhaarojen lomassa viikonlopun aamu on melko täydellinen, kun sen saa aloittaa nauttimalla täytetyn croissantin makealla vivahteella, joka tulee punaisista mansikoista ja pursotetusta hunajasta.

Tällaisena aamuna appelsiinimehukin juodaan skumppalasista!

Tarvitset:
tuoreita croissantteja
brie-juustoa
tuoreita mansikoita
juoksevaa hunajaa

Leikkaa croissantteihin tasku ja lado sinne juustosiivuja ja halkaistuja mansikoita. Viimeistele pursottamalla väliin makeaa hunajaa.

Parasta seuraa croissant-aamiaiselle olisivat ehdottomasti parhaat ystävättäreni. Suunnittelemme heidän kanssaan kyllä aika ajoin yhteisiä illallisia, mutta ensimmäinen yhteinen ja huolella valmisteltu aamiainen on vielä kokematta.

Arla on lanseerannut kuluvaa kesää varten #aamiaiskutsu-kampanjan, jonka tarkoituksena on innostaa ihmisiä syömään yhteisiä aamiaisia arjessakin. Sinäkin voit osallistua #aamiaskutsu-haasteeseen kutsumalla jonkun aamiaselle, kuvaamalla aamun tunnelmia Instagramiin ja merkitsemällä kuviin tunnisteen #aamiaiskutsu.

Arla palkitsee viikoittain parhaita kuvia kesäyllätyksillä. Lue lisää täältä ja jaa aamiaishetkesi! Sivulta löytyvä myös ohjeet siihen, miten omaan aamuun voi voittaa aamiaispakun tarjoiluvastuuseen. Ihania aamuja!

Yhteistyössä Arla.

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä. On niin ihanaa kun on kunnolla aikaa, aurinko nousee ja syö vaikka ihanan aamupalan parvekkeella istuskellessa. Ah... ihanan näköisiä croisantteja <3

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeella pystyy jo helposti luomaan sellaisen fiiliksen, että on syömässä aamiaista ulkona. Ja ulkonahan kaikki tunnetusti maistuu paremmalta! :)

   Poista
 2. Mää oisin ihan valmis yhteiselle aamiaiselle! :) Ja nimenomaan aamiaiselle, eikä millekään brunssille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamiaisen ja brunssin ero on kyllä hiuksenhieno, jos on enempi syöjiä tulossa ja vähän pääsee innostumaan valmisteluissa! :D

   Poista
 3. Näin heti itseni syömässä näitä osana skumppa-aamiaista jossain ulkomailla, hotellin parvekkeella, ihmisiä tuijotellen.

  VastaaPoista