10. tammikuuta 2011

Lohipannu

Lohi on hyvää. Siitä ei pääse mihinkään. :) Siksi halusinkin jakaa teille lempiruokani reseptin. Lohipannu on helppo valmistaa ja se sopii hyvin nautittavaksi esimerkiksi folioperunoiden kanssa. Ihan vesi herahtaa kielelle tätä reseptiä kirjoittaessa. :) !

Tarvitset:
ruodoton lohifilee
purjo
kapteenin hunajainen kalamarinadi
kalaneuvoksen kalamauste
ruokakerma

Irrota lohifilee nahastaan ja leikkaa siitä pienempiä paloja. Marinoi palat ja ripottele joukkoon reilusti kalamaustetta. Nosta hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Paista sitten palat pannulla, ja silppua purjo joukkoon. Kääntele palasia kyljeltä toiselle, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Kun kalat alkavat näyttää melko valmiilta, kaada pannulle ruokakerma. Pidä pannua vielä hetki liedellä pienellä lämmöllä. Ja eikun herkuttelemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti