22. helmikuuta 2011

Curry-broilerkeitto

Uudet tuulet arkiruokailuun ovat aina tervetulleita, joten kokeilin tänään uutta broilerkeiton ohjetta. Tämä valmistettiin kokonaisista filepihveistä, jotka leikeltiin kypsennyksen loppuvaiheessa. Näin broilerista tuli mehevämpää kuin jos olisin käyttänyt valmiita suikaleita.

Tarvitset:
1 sipuli
loraus öljyä
2 rkl currya
reilu litra vettä
1 kanaliemikuutio
muutama valkosipulinkynsi
4 broilerin filepihviä
2-3 dl riisiä
200 g pakastemaissia

Lorauta kattilaan tilkka öljyä ja lisää sinne kuullotettavaksi kuutioitu sipuli, pilkottu valkosipuli ja curry. Kaada kattilaan vesi, kanaliemikuutio ja broilerfileet. Kiehauta ja lisää joukkoon riisi. Nosta kypsät fileet leikkuulaudalle ja viipaloi ne. Laita takaisin kattilaan ja lisää joukkoon maissi. Anna kiehua vielä hetki. Varmista, että riisi on kypsää ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti