11. marraskuuta 2011

Täytetyt uuniperunat ja lohipannu
























Lohipannu on lempiruokaani, mutta tällä kertaa valmistin sitä uudella tavalla. Ennen olen lorauttanut pannulle kermaa, josta ruoka on saanut kastikkeen. Nyt korvasin kermaisen kastikkeen perunoiden päälle lusikoitavalla paprikaisella creme bonjour cuisinella.

Tarvitset:
perunoita
creme bonjour cuisinea
punaisen ja keltaisen paprikan
lohta
purjon
kalamarinadia
kalamaustetta
oliiviöljyä
suolaa

Pese perunat ja tee niihin ristin mallinen viilto, niin, että lohkot jäävät vielä pohjasta toisiinsa kiinni. Voitele perunat oliiviöljyllä ja ripottele päälle suolaa. Kiedo perunat yksitellen folionyyteiksi. Paista 200 asteessa noin tunti. Marinoi ja mausta lohifileet, jätä ne jääkaappiin maustumaan.

Pilko paprikat pieneksi silpuksi ja sekoita creme bonjour cuisinen joukkoon. Voit jättää paprikasilpusta osan annoksen koristelua varten.

Kun perunat ovat olleet uunissa reilut puoli tuntia, voit laittaa lohifileet öljytylle pannulle paistumaan. Silppua joukkoon purjon varsi. Tarjoa annos perunoiden valmistuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti