22. huhtikuuta 2012

Napoleonin broilerkastike

Muuten hyvin arkiseen broilerruokaan pienen häivähdyksen luksusta tuo likööritilkka kermakastikkeessa ja tornimaiseen muotoon kumottu riisi. Voilá!

Tarvitset: (4 annosta)
400 g broilersuikaleita
2,5 dl ruokakermaa
1 prk smetanaa
1-2 rkl appelsiinilikööriä
pienen punaisen paprika
pienen keltaisen paprikan
sipulin
nokareen voita
riisiä

Kuullota pilkottua sipulia pannulla voinokareen kanssa. Lisää pannulle broilersuikaleet. Kun ne ovat ruskituneet, lisää suikaloidut paprikat, ruokakerma, smetana ja tilkka appelsiinilikööriä. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä hetki. Tarjoa riisin kanssa. Tornin saa täyttämällä esimerkiksi kahvikupin riisillä ja kumoamalla sen lautaselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti