13. lokakuuta 2012

Lettukestit!

Koska olet viimeksi viettänyt kavereidesi kanssa lettukestit? Niinpä. Ellei tällainen iloinen herkutteluhetki muistu heti mieleen, kannattaa virhe korjata mahdollisimman pian!

Lettujen täytteet olivat varsinaisia superfoodeja!

Me kokoonnuimme ystävien kanssa eilen illalla saunomisen ja lettukestien merkeissä. Lettujen väliin päätyi kermavaahtoa ja vaikka mitä marjoja sekä hilloja. Yksi joukostamme oli ollut ennalta äärettömän fiksu ja tuonut mukanaan kimpaleen ihanaa briejuustoa. Lettujen välissä muutama suolainen suupala maistui älyttömän hyvältä, ja lettujakin pystyi syömään näin ollen enemmän. Onnellinen ähky taisi olla loppuillan sana. ;)

Letut todella parantavat elämänlaatua. <3

 

Loppuun vielä kevennys! Kovassa tohinassa tarkennus ei ehtinyt mukaan, sillä kun lettu on käännettävä, niin lettu on käännettävä. ;) Suosionosoitukset kumpuavat siitä, että aiemmat letut käännettiin turvallisesti lastalla, mutta vihoviimeisen megalätyn kohdalla uhmattiin jo painovoimaa!

2 kommenttia:

  1. Mua ehkä hiukan naurattaa tuo kermavaahdon määrä tuossa kuvassa. :D Mutta sainpas muuten vielä aamupalaksikin lettuja! NAM! Video on paras.

    VastaaPoista
  2. Se oli todellakin kunnon kulho, ja kyllähän kermavaahtokin on superfoodia. ;)

    VastaaPoista