23. lokakuuta 2012

Suppilovahverokastike

Tämä taitaa olla syksyn viimeinen sieniohjeeni. Sienien ylimmäksi ystäväksi en ihan vielä onnistunut pääsemään, mutta syksyn aikana otettiin monia merkittäviä askeleita kaikkiruokaisuuden kultaisella tiellä. :) 

Tarvitset:
150 g suppilovahveroita
sipuli
20 g voita
1 rkl karkeita vehnäjauhoja
2,5 dl kasvislientä
2 dl  ruokakermaa
1 tl maustesuolaseosta

Pilko sipuli ja kuullota silppua voinokareessa pannulla. Lisää pannulle silputut suppilovahverot ja sekoittele niitä hetki kuumalla pannulla. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja kasvisliemi. Anna hautua hetki. Lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa. Sulata kastikkeen joukkoon tuorejuusto ja mausta maustesuolaseoksella. Tarkista maku.

Arla Ingmanin tuote on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti