Täydellisen pastakastikkeen kehittely keittiössä jatkukoon. Tällä kertaa maku oli kohdillaan, mutta kastikkeesta tuli turhan laihaa ja se valahti annoslautasen pohjalle. Syödessä joutui vähän sekoittelemaan annosta, jotta juustoisen kastikkeen maut päätyivät jokaiseen haarukalliseen.
Tarvitset:
pennepastaa
200g kinkkusuikaleita
140 g pekonia
2 prk kolmen juuston ruokakermaa1 sipuli
öljy
persiljaa
pippuria
ihanan näköistä :)
VastaaPoistaKiitos. :) Huomasin, että vaikka laittaisikin ruokaa vain itselleen, niin kannattaa välillä panostaa myös ruuan esillelaittoon. Ruoka alkaa maistuakin paljon paremmalta, kun annos näyttää hyvältä. :)
VastaaPoistaOotko keksiny tolle pastakastikkeen juoksettuvuudelle jonkun kikan jo? Mulla käy vähän samallailla noiden kastikkeiden kanssa enkä oo jaksanu edes yrittää enää ku aina tulee vetelää!
VastaaPoistaFloran kevyt&paksu ruokakerma auttaa jonkun verran, muttei omaan makuun kuitenkaan riittävästi. Silmiini osui tänään resepti, jossa kerman joukkoon oli lisätty Koskenlaskijatuorejuustoa. Aion kokeilla sitä viikonloppuna ja toiveissa on paksun täyteläinen pastakastike. :) Ainakin annoskuva kyseisestä reseptistä vaikutti lupaavalta!
VastaaPoistaSe muuten voisi auttaa, täytyy itekin kokeilla. Inhottavaa kun puolet kastikkeesta jää lautaselle.. :D
VastaaPoista